RUGKLACHTEN: ObusForme lowback backrest support

Bijna iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken met rugklachten. Rugklachten bij zitten, bukken, tillen, rechtstaan of na een zwangerschap. Het is dan ook belangrijk om bewust en veilig met onze rug om te gaan. We zijn dan ook heel blij dat het ObusForme rugkussen terug beschikbaar is.

De ObusForme lowback backrest support is een award-winning rugkussen van Canada. De ObusForme verandert een traditionele L-vormige stoel in een stoel met een ergonomisch correcte rugsteun. Het rugkussen heeft een S-vorm en plaatst uw rug in een anatomisch correcte vorm en ondersteunt uw rug op de juiste plaats.

Het heeft een lendekussen, dat gemakkelijk kan worden losgemaakt, zodat de ObusForme met of zonder lendesteun kan worden gebruikt. Het heeft ook een handvat, zodat gemakkelijk kan worden meegenomen op verplaatsing. Bovendien is het licht van gewicht, en past het materiaal mooi aan rond de rug.

Kenmerken:

  • licht van gewicht en soepel materiaal
  • gemakkelijk om mee te nemen
  • kleur: zwart
  • afmetingen: 53,3 x 45,7 x 14 cm
  • gewicht: 1,2 kg

We verwachten het ObusForme lowback backrest support in week 39, maar je kan het online bestellen via http://www.webshop-ergomedics.be/Obusforme-lowback-backrest-support

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s