NIEUW Rafys Zitkussen Firm & Soft

Het Rafys Zitkussen is een comfortabel zitkussen, welke uw gewicht evenredig verdeelt over het hele zitoppervlak. Het is verkrijgbaar in een “Firm” en “Soft”-uitvoering.

De Softuitvoering in traagschuim materiaal is dan ook zeer goed geschikt als een rolstoelkussen bij personen tot maximum 100 kg. Bij een gewicht boven de 100 kg gaat het effect bij de Soft-uitvoering echter verloren.

De Firmuitvoering is gemaakt van standaard schuim, en zit heel comfortabel en behoudt zijn vorm. Het is geschikt voor gebruik op elke stoel. Deze Firm-uitvoering verdeelt niet alleen het gewicht evenredig over het hele zitoppervlak, maar kan ook ingezet worden wanneer de zitting van de stoel dient te worden verhoogd.

Dit kan o.a. het geval zijn:

  • bij oudere personen, die moeilijker recht komen uit een stoel en waarbij het verhogen van de zitting van de stoel al een goed hulpmiddel is.
  • bij afstelling van een werkplek (bureau & stoel) bijvoorbeeld in een thuissituatie of telewerk. Bij een ergonomische werkplek afstelling is het namelijk belangrijk om een goede ondersteunende armpositie te hebben. In thuissituaties hebben we echter te maken met bureaus en tafels met vaste hoogte, waardoor het benaderen van de goede armpositie een probleem kan vormen. Dit is o.m. het geval wanneer de stoel te laag is en de tafel te hoog voor de goede armpositie. Aangezien dit zitkussen een hoogte heeft van 7 cm, kan je dan ook gemakkelijk de zithoogte verhogen.

Algemene kenmerken:

  • Afmetingen: 40 x 40 x 7 cm
  • Firm: standaard schuim – zit comfortabel & behoudt zijn vorm
  • Soft: traagschuim – te gebruiken bij personen tot 100 kg
  • Met afneembare hoes.

Bekijk nu ook online:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s